Het voordeel van een online room manager

Het voordeel van een online room manager

Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer bedrijven die ervoor kiezen om gebruik te maken van flexplekken. Er zijn dan ook veel bedrijven die hun personeel één of zelfs meerdere dagen thuis te laten werken. Het gevolg hiervan is dat er steeds minder kantoren bezet zijn. Helaas is het soms natuurlijk wel nodig om te vergaderen. Wanneer je gaat vergaderen heb je de mogelijkheid om dit te doen op verschillende momenten en op verschillende locaties. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om naar een lunchroom te gaan. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog gebruik maken van een andere locatie waar je even kunt vergaderen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om online ruimtes te boeken en te beheren. Dit gebeurt via de tools van online room manager. Het voordeel van deze tool is dat alles overzichtelijk in een online omgeving staat. 

GoBright-Control

De controle over de tijd

Bij mensen die veel in een vergaderruimte zitten en hier om de tafel gaan met een andere partijen komt het geregeld voor dat de tijd sneller gaat dan vooraf gepland. Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn wanneer je een kamer hebt geboekt via online room manager. Wanneer je een kamer boekt via deze room manager reserveer je de kamer voor een bepaalde tijd. Om ervoor te zorgen dat je je vergadering op een juiste manier in kunt delen en aan het einde geen tijd tekort hebt, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een tablet. Op deze tablet staat een teller die aangeeft hoelang de vooraf ingestelde reservering nog loopt. Hierdoor voorkom je dat je de vergadering midden in een goede gesprek af moet ronden doordat de volgende partij staat te wachten. Dit is natuurlijk voor beide partijen een ongewenste situatie.

Alles in één overzicht

Naast dat het mogelijk is de tijd goed te controleren, kan het natuurlijk altijd een keer voor komen dat je eventjes uitloopt. In dit geval is het prettig als er nog een andere kamer vrij is. Door het handige overzicht van de online room manager, is het mogelijk om direct te kijken of er nog een andere kamer beschikbaar is. Wanneer er nog een andere kamer beschikbaar is, is het prettig om deze vergaderruimte ook te reserveren.

Verschillende mogelijkheden van de online room manager

Voor veel mensen is het erg prettig om tijdens een vergadering het ijs te breken door middel van een lekkere maaltijd. Dankzij een lekkere maaltijd kan de gemoedstoestand erg veranderen. Hierdoor kun je vervelend nieuws, of andere boodschappen op een goede manier brengen. Daarnaast is het voor veel mensen ook prettig als zij gebruik kunnen maken van een kopje koffie of thee. Naast koffie en thee is het ook nog mogelijk om een smakelijke lunch te serveren. 

Redactie